torsdag 22. oktober 2009

Og Dagbladet mener de fortjener pressestøtte

I takt med nedgangen i avissalget roper Dagbladet høyere og høyere om å få pressestøtte. Dagens regelverk gjør at løssalgsaviser som Dagbladet ikke kan søke om pressestøtte.

Gjennom de siste årene har Dagbladet slitt med avissalget. Leserne er rett og slett ikke fornøyd med avisa og har vendt den ryggen. En rekke snuoperasjoner har vært forsøkt for å få mediehuset på rett kjøl. Nå har den røde ledelsen i avisa gjort som en hver offentlig organisasjon eller en hver sosialist gjør når det går litt trått; Ropt på penger fra det offentlige, i stedet for å se på egen drift. Kanskje det er på tiden å stikke fingeren i jorda og stille seg spørsmålet; hvorfor tjener vi ikke penger? Kanskje er det produktet som ikke er bra nok?

I dag har avisen forside bokstavlig talt skapt overskrifter. Forsiden i Dagbladet er et godt eksempel på hvorfor ikke avisa bør få pressestøtte. Med SE Og Hør-tittelen "Se hvor syk han er" forsøker avisa å øke salgstallene på å utnytte den psykiske tilstanden til Tjostolv Moland. Nå har heldigvis avisa beklaget det hele.

Dette et bevis på manglende etikk og moral hos Dagbladet. En avis som tidligere har vært skarpe i pennen når kapitalister eller andre kanskje ikke har handlet innenfor det folk betegner som god etikk og moral.

Jeg har hele tiden vært mot pressestøtte. Fordi jeg mener mediene skal være fri og uten politisk og offentlig påvirkning. Dagens forside i Dagbladet er et bevis på hvorfor avisa ikke bør innlemmes i pressestøtteordningen. Den er også et godt eksempel på at avisens ansvarlig redaktør Anne Aasheim burde funnet seg noe annet å gjøre.

7 kommentarer:

  1. Helt enig!!! Dagbladets overskrift er rett og slett motbydelig. De ansvarlige i Dagbladets redaksjon bør gå i tenkeboksen og spørre seg selv om hva det er de egentlig driver med der i huset.

    SvarSlett
  2. Overskiften er vel ett sitat fra Molands mor.
    Om ikke moren har oppdaget at det er noe feil med lille Tostolf før nå, så er det vel grunn til å stille spørsmåsltein med omsorgsevenen ;)

    SvarSlett
  3. Føyer seg inn i rekken av tragiske oppslag, bare se hvilken spalteplass som er gitt Marte Michelet!
    Før var Dagbladet en avis til å bli opplyst av men no blir en bare dum.

    SvarSlett
  4. Venter bare på den dagen denne horible panserfeminist avisa går konk men det er det heldigvis ikke lenge til.

    SvarSlett
  5. Motbydelig er bare forbokstaven .
    Jo større tragedie jo mer koser idiotjournalistene i Dagbladet seg . Dette er absolutt en bladsmørje å styre unna . Har kjøpt mitt siste Dagblad og opplyste personer bør følge mitt eksempel . Det nytter ikke bare å beklage , dette overtrampet er så grovt at det finns ikke unnskyldning . Så lenge jourmalisten ikke er oppsatt med egen tankegang og ingen kontrolerer , ja da er mitt råd ; STYR UNNA DAGBLADET

    SvarSlett
  6. De har vel seff skjønt at forsida henger ut en psykis syk person, å at det ville komme reaksjoner når avisa kom i butikken. Redaksjon er jo ikke tjukke i hue. De har bare kynisk spekulert i hvor mange aviser forsida kommer selge. Så er det bare å unnskylde seg etter på, for en unnskyldning koster jo som kjent ingenting.

    SvarSlett